logoer logoer

Digital Minds

Digitalisering og trender innen digital markedsføring

 • 16. november 2017, 07:30 - 12:00
 • Ole Bull Scene Bergen

Hver mai og november inviterer vi til vårt gratis seminar Digital Minds hvor vi samler store merkevarer fra inn og utland til å dele de nyeste trendene innen digital markedsføring.

Tirsdag 16. november er vi klare igjen, med foredragsholdere fra Google, Facebook, Opinion, Storebrand, Høyre, Frydenbø bil, Oktan Orangeriet og Apility. Se programmet og les mer om foredragsholderne nedenfor. Meld deg på nå for å sikre deg en plass!

Tidligere foredragsholdere kommer fra blant andre YouTube, Google, Facebook, Ericsson Consumer Lab, Tv2, Q-meieriene, ComScore, Twitter og Schibsted. Du kan lese om de tre foregående seminarene, i mai 2017, november 2016 og mai 2016.

Foredragsholdere

 • Bilde av Dag Terje Klarp Solvang

  Dag Terje Klarp SolvangMarkeds- og kampanjesjef i Høyre

  Dag Terje har vært markeds- og kampanjesjef i Høyre siden høsten 2014 og kom fra stilling som daglig leder/partner i reklamebyrået Melvær & Lien i Stavanger. Som bystyrerepresentant i Stavanger bystyre 2007 - 2015 har han også erfaring som folkevalgt. Bred erfaring fra både politikk og privat næringsliv kommer godt med når gode kampanjer skal klekkes ut, forankres og gjennomføres. Dag Terje holder ofte foredrag og er en aktiv deltager i samfunnsdebatten.

 • Bilde av Glenn Wange

  Glenn WangeMarkedssjef i Frydenbø Bil

  Glenn Wange jobber som markedssjef i Frydenbø Bil AS – en av Norges største Volvo-forhandlere med 8 bilsentre og 1 showroom. Glenn kommer opprinnelig fra designbransjen og jobbet tidligere som kreativ leder. Frydenbø Bil AS opererer i et marked i stor endring, og Glenn skal gi oss litt innsikt i hvordan bilbransjen velvillig, og motvillig digitaliseres.

 • Bilde av Kristin Amalia Ellingsen

  Kristin Amalia EllingsenAgency Relationship Manager i Google

  Kristin har jobbet 10 år i Google og er ansvarlig for Googles samarbeid med mediebyråer. Hun kommer for å snakke om hvordan Google jobber med omnikanal strategier og konverteringer fra online til butikk.

 • Bilde av Kathinka Sommerseth

  Kathinka SommersethCMO i Storebrand

  Kathinka Sommerseth er CMO i Storebrand. Hun har tidligere erfaring fra Lilleborg, Jordan og Creuna.

  Data, innsikt, analyse og teknologi er den nye hverdagen. OMNI-kanal tankegang skaper de gode kundereisene, og er oppskriften på suksess. I hvilken grad påvirkes tradisjonelle samarbeid med tredjepart? Og hva kjennetegner gode partnere i en verden hvor kunden selv er innsiktsmessig overlegen.

 • Bilde av Vikki Nathalie Walle-Hansen

  Vikki Nathalie Walle-HansenOpinion

  Vikki Nathalie Walle-Hansen er analytiker med innretning mot trendanalyse og innovasjon. Hun spesialiserer seg på unges digitale vaner, og har ansvaret for Opinion AS sitt digitale jentepanel. Research i ordets alle betydninger er hennes lidenskap, og hun reiser rundt som foredragsholder for å formidle engasjerende scenarioer og analyser som kan brukes i strategiarbeid på tvers av bransjer og kategorier.

  Vikki forteller deg hva unge jenter er opptatt av, hvilke medier de bruker og hvordan og hvorfor de snapper så mye og sover for lite...

 • Bilde av Martine Fraas

  Martine Fraas Partner Manager i Facebook

  Martine Fraas tidligere jobbet som digital planner i OMD. Hun jobber nå hos Facebook i Dublin som Partner Manager, der hun bistår norske byråer i å bruke annonseringsplattformen optimalt og strategisk.

 • Bilde av Olav Øyen

  Olav Øyen Daglig leder i Apility

  Olav Øyen er daglig leder i Apility, som spesialiserer seg på smart anvendelse av teknologi for webløsninger og -applikasjoner.

  Apility har bygget en mobil plattform for beacons for å skape en enda bedre og mer skreddersydd opplevelse for besøkende på Akvariet i Bergen. Smart bruk av kundedata gir også Akvariet nye muligheter for markedsføring og dialog. Olav tar oss gjennom konseptet, hvordan sensorer kan brukes og hva som er lov.

 • Bilde av Stine Karlsen

  Stine KarlsenOktan Orangeriet

  Stine Karlsen er tjenestedesigner og merkerådgiver for Skyss. Hun er særlig opptatt av brukerinvolvering som en del av prosessen for å lage treffsikre kampanjer. Hun kan rett og slett ikke se seg lei på folks følelser, vaner, motiver og adferd!

 • Bilde av Tone Mehren

  Tone MehrenOktan Orangeriet

  Tone Mehren er senior Art Director i Oktan Orangeriet, som utvikler konsepter, lager identitet og gjør at merkevarer kommuniserer med kundene sine. Tone følger hele prosessen fra idé og konseptutvikling, til prosjektene publiseres.

Program

Starttidspunkt Program
07:15

Frokost, registrering og mingling

08:00

Oppstart og introduksjon

Lasse Marøen
08:05

Høyre

Dag Terje Solvang

Valgkamp i sosiale medier

08:35

Facebook

Martine Fraas

Nyheter og statistikk fra Facebook.

09:05

Opinion

Vikki Natalie Walle-Hansen

Fra YOLO til FOMO.

09:40

OktanOrangeriet

Tone Mehren og Stine Karlsen

Skyss ungdomsbillett

09:55

Apility

Olav Øyen

Hvordan Akvariet bruker beacons.

10:10

Pause

10:35

Storebrand

Kathinka Sommerseth

Er den tradisjonelle markedsavdelingen død?

11:05

Frydenbø Bil

Glenn Wange

Digitalisering som endringsprosess

11:35

Google

Kristin Amalia Ellingsen

Omnikanal-strategier og konvertering fra digital til butikk.

12:00

Avslutning

Lasse Marøen