Digital Minds - Ole Bull Scene 15.11.2018 Digital Minds - Ole Bull Scene 15.11.2018

Digital Minds

Digitalisering og trender innen digital markedsføring

 • 15. november 2018, 07:30 - 12:00
 • Ole Bull Scene Bergen

En til to ganger i året inviterer vi til vårt gratis seminar Digital Minds hvor vi samler store merkevarer fra inn og utland til å dele de nyeste trendene innen digital markedsføring.

Torsdag 15. november er vi klare igjen, med foredragsholdere fra Google, LinkedIn, Sparebanken Vest, Grieg Seafood, Tryg, Oktan Bergen og Keyteq.

Foredragsholdere

 • Bilde av Ingrid Dynna

  Ingrid DynnaIndustry Head, Partner Development Google Norway

  Ingrid Dynna har bred og internasjonal erfaring fra sine 13 år i Google, og har jobbet med alt fra strategi og forretningsutvikling til salg i 4 ulike markeder. I dag har hun ansvaret for å utvikle Googles partnere i Norge og har i tillegg hatt gleden av å jobbe med lanseringen av Google-assistenten.

 • Bilde av Ragnhild Janbu Fresvik

  Ragnhild Janbu FresvikKonserndirektør Bedriftsmarked - Sparebanken Vest

  Ragnhild har vært er leder for bedriftsmarked i Sparebanken Vest siden 2014 og har tidligere også hatt andre lederstillinger i banken. Før hun kom til banken hadde hun også erfaring fra å være bedriftskunde i Sparebanken Vest og konkurrerende banker gjennom jobben som investeringsdirektør i Borea hvor hun var med å kjøpe, utvikle og selge bedrifter i vekst. Hun har også erfaring som strategirådgiver og prosjektleder fra Boston Consulting Group (BCG). Ragnhild er også styreleder i Eiendomsmegler Vest, og har tidligere styreerfaring fra blant annet Tide og Software Innovation. Hun er utdannet siviløkonom fra NHH.

 • Bilde av Kathleen Offman Mathisen

  Kathleen Offman MathisenDirector HR & Internal Communication - Grieg Seafood

  Kathleen O. Mathisen er konserndirektør for HR og internkommunikasjon i Grieg Seafood ASA og har lang erfaring fra internasjonal olje- og gassindustri. Hun har jobbet med HR i snart 20 år. Kathleens kjernekompetanse omfatter organisasjonsutvikling, endringsprosesser, kulturbygging og relasjonsledelse. Hun har flere års erfaring fra konsernledelse innenfor forretningsdrevet HR med vekt på de menneskelige ressursene i organisasjonen. Kathleen har et bevist forhold til bruk av sosiale medier og benytter også dette som et lederverktøy. Hun har en rekke lederkurs fra UIB, BI og NHH, og tar en MBA i ledelse og bærekraft ved University of Cumbria i Storbritannia. I desember 2013 ble hun tildelt «Sunnivaprisen», oppkalt etter Bergens skytshelgen St. Sunniva.

 • Trond Albert Skjelbred

  Trond Albert SkjelbredPartner og medeier i NOR PR

  Trond Albert Skjelbred er partner og medeier i NOR PR. Han arbeider med utvikling og gjennomføring av kommunikasjonsstrategier, krisehåndtering og medierådgivning. Han har 25 års erfaring som konsulent fra selskaper som Geelmuyden Kiese og PwC. Skjelbred er fast gjesteskribent i Kapital og har skrevet bøkene Perspektiver på PR, Hvordan lykkes som konsulent? og Idar Vollvik om PR. Skjelbred er vinner av Konsulentprisen 2014 og er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH).

 • Bilde av Tina Rødahl

  Tina RødahlHead of LinkedIn Partnership Norway - AdColony

  AdColony er datterselskap av Otello Corporation (tidligere Opera Software) og er eksklusiv LinkedIn Marketing Solutions partner i Norge, Sverige, Danmark og Tyrkia. Tina Rødahl er ansvarlig for LinkedIn Marketing Solutions i Norge. Hun har lang erfaring fra teknologi- og mediebransjen og brenner for at kommunikasjon og løsninger spisses på brukernes premisser. I tillegg til å holde foredrag jobber Rødahl tett med bedrifter og byråer for å bistå i utviklingen av strategier, innhold, kampanjeutførelse samt optimalisering av planer og tiltak.

 • Bilde av Margrete Birkeland

  Margrete BirkelandDesign thinking prosjektleder og Senior Forretningsutvikler i Tryg

  Margrete Birkeland jobber som forretningsutvikler i innovasjonsavdelingen hos Tryg Forsikring Norge. Hun har hatt ansvaret for utviklingen av Trygs nye bilforsikring for unge sjåfører, «Sidekick». Margrete er utdannet i metodikken Design Thinking og har ledet flere store innovasjonsprosjekter i Tryg der denne metodikken er brukt som verktøy. Hun holder også foredrag og fasiliterer prosesser og workshops der Design Thinking blir anvendt.

 • Bilde av Olav Iversen

  Olav IversenAD/Designer Oktan Bergen

  Olav Iversen er konseptutvikler og art director i Oktan Bergen og del av det kreative teamet bak den visuelle identiteten til Sidekick, den nye smarte bilforsikringen fra Tryg. Olav har mange års erfaring med utvikling av visuell identitet og har de siste årene vært med å utvikle identiteter for blant andre BOB og Sykkel-VM i Bergen. Oktan utvikler kreativ kommunikasjon basert på brukerinnsikt, og innsikt fra design thinking-prosessen var avgjørende for den visuelle identiteten til Sidekick.

 • Bilde av Stig Martin Fiskå

  Stig Martin FiskåHead of Innovation Keyteq

  Stig Martin elsker å bli inspirert og å inspirere. Som spesialist på digital markedsføring, Adtech, Martech og forretningsutvikling, arbeider han med utvikling av innovative konsepter innen kommunikasjon og nye software-løsninger. Stig Martin har stor tro på å skape verdi mellom mennesker og digitale kanaler og holder jevnlig foredrag både i inn- og utland. Han har blant annet snakket på Think with Google - som er Googles sin største inspirasjons- og fagkonferranse.

Program

Starttidspunkt Program
07:30

Frokost, registrering og mingling

08:15

Velkommen og programstart

Lasse Marøen
08:25

Sosiale medier som lederverktøy

Av Kathleen Offman Mathisen og Trond Albert Skjelbred

Hvordan kan jeg som leder bruke sosiale medier til å fremme mine kollegaer og selskapet jeg arbeider i? Hvordan fremstår jeg selv i sosiale medier? Og hva kan jeg oppnå både privat og på jobb ved å bruke det på en klok måte? Høsten 2017 gav Trond Albert Skjelbred, partner i NOR PR, meg en stor utfordring som jeg bare måtte takke ja til; hva om de analyserte alle mine poster. Alle mine bilder. Alle mine innlegg. Det var en skummel øvelse. Men veldig nyttig. Jeg gleder meg til å dele mine betraktninger med deg på Digital minds. Og fortelle deg mer om hva jeg har lært.

09:00

6 tips for B2B markedsførere

Av Tina Rødahl

LinkedIn er verdens største profesjonelle nettverk med over 580 millioner medlemmer i verden. I Norge er det nå over 1,9 millioner medlemmer, og vokser stadig. LinkedIn er en viktig innholdskanal der medlemmene ønsker å finne relevant informasjon og for å lære mer. Dette skaper en del muligheter for norske annonsører, men B2B markedsføring kan også være en krevende oppgave. Tina Rødahl presenterer 6 tips til hvordan lykkes på LinkedIn.

09:35

Sidekick – Hvordan nådde Tryg en helt ny målgruppe med sitt mest innovative produkt?

Av Margrete Birkeland og Olav Iversen

Hvordan utviklet og markedsførte Tryg sitt mest innovative produkt noensinne? Vi tar dere med på reisen gjennom en Design Thinking-prosess som tok oss fra brukerinnsikt, via idé- og produktutvikling, til lansering av en helt ny smart bilforsikring for unge bilførere – Sidekick. En historie om oppturer og utfordringer og om hvordan man kan treffe et helt nytt marked ved hjelp av brukerdrevet innovasjon. Brukerinnsikt ble også utgangspunktet for et spennende samarbeid mellom Tryg og Oktan Bergen, som resulterte i en unik merkevare som er veldig annerledes fra noe annet forsikringsprodukt fra Tryg.

10:05

Pause

10:35

Markedsføring i maskinlæringens og automasjonens tidsalder

Av Stig Martin Fiskå

Hvordan mener Keyteq at landskapet for (digital) markedsføring ser ut framover? Hvordan jobber de mest framoverlente nordiske bedriftene for å effektivisere, automatisere og lære fra brukerinteraksjoner og egen data? Stikkord er kundereise, personifisering, egen data, brukersamtykke, maskinlæring og kontinuerlig innsiktsarbeid. Stig Martin deler sine innsikter på hva Keyteq og dets kunder gjør i dag for å være klar for i morgen.

11:05

Assistentens tidsalder!

Av Ingrid Dynna

Vi har bare sett begynnelsen av hvordan digitale assistenter kommer til å endre hverdagen vår. Hva slags muligheter gir dette norske bedrifter og oss som forbrukere?

11:35

Buffer.no

Av Ragnhild Janbu Fresvik

Små og mellomstore bedrifter har historisk ikke vært bortskjemt med god brukeropplevelse i bankverdenen. Mange digitale løsninger er enten er bygget for større bedrifter med store økonomistaber, eller forsøkt tilpasset bedriftsverden fra et privatkundeperspektiv. Samtidig er det jo nettopp små og mellomstore bedrifter det er flest av her i landet! Hør mer om hvordan Sparebanken Vest, i tett samarbeid med kunder, bedriftsrådgivere, ledere og eget utviklingsteam på bedriftsmarkedet, har løst en av småbedriftseiernes viktige hverdagsproblem – nemlig å få rask, enkel og digital tilgang til likviditet uten å måtte pantsette hus & hjem. Løsningen Buffer( www.buffer.no) er bankens første nasjonale satsning for å gjøre hverdagen lettere for bedriftseierene det er flest av.

12:00

Avslutning